tirsdag den 29. september 2015

PINLIGT !!!!

Den pink gave på TO-DO listen...  
En gravhund der hverken kan stå eller holde hovedet.
EJ men helt ærligt - den kan ikke gå som gave. ( men den skal nu nok få det godt alligevel, for Maria synes den er sød og hun vil gerne have den )

Sad og vendte og drejede den, da jeg var færdig .... var da så ved at falde om af grin, da manden sagde " Ej hvad F..... er det ??? har du siddet og lavet den ?? Øhh, ja det har jeg faktisk :-))
Årsagen til, at jeg den dag havde en HEL dag, til at sidde og hækle er i virkeligheden endnu mere pinlig end selve hunden ...
Jeg vrikkede om på foden aftenen før. Og faldt. Til et FORÆLDREMØDE - foran lærerne og diverse forældre.... Ej men seriøst !!!
Jeg grinede HØJT - da jeg sad i bilen EFTER mødet 

5 kommentarer:

 1. Den er i hvert fald pink :) :) :) og jeg er helt sikker på at Luna også var faldet for den herhjemme ;)

  Og mega træls med foden/anklen - og ja, hvorfor er det bare at sådan noget altid sker i de pinligste situationer? Som da jeg vrikkede om og faldt på vej ud af en fuldstændig overfyldt bus og gik i klasse med ca halvdelen - tror lige på der blev grinet af både mig selv (bagefter) og klassen dengang :)
  Håber det nu går bedre.

  SvarSlet
 2. Anita - ja for dælen - super godt :-))

  Karina Viki - Jamen det er utroligt, ikk ? Sidst gjorde jeg det i Bilka - skoene har jeg smidt ud nu. Det kan umuligt være mig der er så klodset - det må skyldes de dumme sko ;-)

  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Åh din stakkel (selvom jeg altså lige kom til at grine lidt;-)) - jeg håber det hurtigt går over. Jeg synes da at gravhunden er sød alligevel.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Christina - Du må gerne grine - jeg griner med :-)
  Kh Christina

  SvarSlet