mandag den 13. juli 2015

Hvad skal vi lave ?Vi har lavet en liste, som hænger på køleskabet, hvor vi sammen har fundet ideer til noget, vi kan lave her i ferien.
Jeg er så heldig, at jeg har alle skoleferiens uger sammen med ungerne, så vi kan nå en del forskellige ting - men vi kommer ikke alle de steder hen, som står på vores liste. Jeg kan mærke, at det også er vigtigt med de dage, hvor vi bare ingenting skal. Men når der er gået et par dage med det, så er der behov for nogle oplevelser. Og der er det rart, at vi lige kan vælge noget fra vores liste. 
For at gøre det nemmere for mig selv, har jeg skrevet adressen ned til de steder jeg ikke kan finde hen. Så er det bare lige, at taste ind på min helt uundværlige GPS. Jeg har også skrevet priser eller gratis på, så jeg kan holde lidt øje med sommer budgetet.

Måske du kan bruge ideen i jeres ferie  ?  ( men husk at sige det til ungerne, hvis I ikke kan nå alle steder ;-)  )

Og for en god ordens skyld er der ikke noget, af det på vores liste der er sponsoreret. Mange af tingene har vi fundet lige HER - en god hjemmeside til inspiration.  

3 kommentarer:

 1. Rigtig god ide - den vil vi bruge til næste år tror jeg :) i år havde vi kun få planer og ønsker så dem har vi nemt kunnet overskue både børn og voksne, men sådan en brainstorm af ideer er rigtig god til at få tænkt lidt ud af boksen ;)

  SvarSlet
 2. Det var da en herlig ide....og du har ret i at man også skal huske bare at være der hjemme.
  Det er trods alt der man slapper af................. vi skal en tur til Skagen i 5 dage.
  Resten af mine 14 dage skal jeg bare hygge mig derhjemme. God ferie til jer ^^

  SvarSlet
 3. Hej Karina
  Ja, jeg kan bestemt anbefale det. Og vi når jo ikke det hele. - men så er der jo lidt til en anden gang :-)

  Rigtig god ferie til dig Laila :-)

  KH Christina


  SvarSlet