tirsdag den 4. marts 2014

Eftermiddagskage af de nemme


Sandkage i en lidt mere fedtfattigt version 





Du skal bruge :

100 gram oliemargarine
200 gram sukker
2 tsk vanillesukker
4 æg
ca 1 kop mælk
200 gram mel 

Pisk oliemargarine og sukker + vanillesukker godt
Pisk æggene med et ad gangen
Vend 200 gram mel i. Kom mælk i samtidig lidt ad gangen - må ikke blive alt for tynd.

Bages i en franskbrødsform ved 175 grader ca 1/2 time.
Mærk efter med en kniv - når dejen ikke længere hænger fast på kniven er kagen færdig.

5 kommentarer:

  1. uhmm yum det lyder godt. Og tak for sidst.

    SvarSlet
  2. Kage til kaffen er altid et hit, mmmh.

    - Anne

    SvarSlet
  3. Mette - selv tak. Det var rigtig hyggeligt :-)

    Anne - ja, den er jeg med på :-)

    Helle og Anita - I må prøve den en dag. En af min søn venner sagde en dag " Christina, hvordan kan det være du kan bage sådan en god sandkage ? " Det er da et kompliment jeg kan bruge til noget :-)

    Kh Christina

    SvarSlet