onsdag den 21. oktober 2015

Lidt om at sige stop i tide .....Jeg hopper fra Kids Month. Jeg ville rigtig gerne lave en masse lækre ting og vise frem - men jeg har ikke overskud til det lige nu..... 
Jeg har gang i så meget for tiden, at jeg har været nødt til, at gå alt efter og vælge en del fra. I aften skulle jeg fx have været til et foredrag på ungernes skole og her måtte jeg også sige nej. 
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har betalt virkelig dyre lærepenge i form af stress og depression. Af flere årsager, men en stor del har været, fordi jeg ikke rigtig kendte ordet "nej" godt nok.
Førhen kørte jeg uden overvejelser efter det jeg nu havde planlagt. Helt ned til som i "fredag gør jeg rent herhjemme" og den slags. Der har jeg langt om længe lært, at stoppe op. Nu kører det hele mere i retning af, at jeg gør det, hvis jeg har overskud til det.... Ellers lader jeg bare være og det generer mig ikke længere. 
Mine børn fortjener, at aftaler overholdes, så hvis jeg planlægger noget sammen med dem, siger jeg bare ikke noget, før jeg er sikker....  Så bliver de ikke skuffede og jeg bliver ikke en træt og træls mor.  
Egentlig har det været ret enkle ting, jeg har lavet om på. Men det er altså hårdt arbejde, når der indeni en, bor en lille perfektionist, der gerne stikker hovedet frem og fortæller, "at det her, kunne du altså godt gøre bedre" "og nu er det jo planlagt, ikk ? så kan man da ikke bare droppe det.. "
Men jo, det kan man godt. Når det hele bliver for meget og alting for travlt. 

Men jeg følger stadig med hos jer andre og glæder mig til at se hvad I viser frem :-) 


7 kommentarer:

 1. Stor respekt herfra! Det er nemlig det helt rigtige at sige stop og vælge fra <3
  Og som en kvinde, der boede over for min farmor altid sagde, når folk kommenterede på, at hun ikke havde vasket op: "Har du nogensinde hørt om nogen, der er løbet med en opvask?".

  SvarSlet
 2. Ha ha ja, det er rigtigt. Det er der ingen der gider :-))
  Kh Christina

  SvarSlet
 3. Respekt Christina. Hold fast i det. Selvom det er svært (og det ved jeg) så er du et bedre menneske ved at være tro mod dig selv og dine fornemmelser😀

  SvarSlet
 4. Stor respekt for at du siger det højt!

  SvarSlet
 5. Godt at du formår, at passe godt på dig selv. Ja, man skulle ike tro, at det kan være så svært at sige nej, som det er. Kh. Bella

  SvarSlet
 6. Klapsalve herfra... sådan er det bare nogle gange. Det er svært, men føles godt når det er gjort / sagt højt.
  Så hellere pusle lidt med tingene i det skjulte uden stress og jag, fordi der ikke er nogen deadline på at vise det frem :-)
  Pas godt på dig <3

  SvarSlet
 7. Mette - ja, du kender jo noget til det selv. Det er svært, men vi kan hvad vi vil, ikk ? :-))

  Elena - mange tak :-)

  Bella - nej, det er underligt ikk ? Hvorfor det er så dælens svært. Men det skal bare til nogengange

  Ketty - Mange tak. Du har helt sikkert ret - indimellem er det bare bedst uden deadline

  Kh Christina

  SvarSlet